Muş Ziraat Odası

Muş Ziraat Odası > Haberler > 10. MALATYA FUARI

10. MALATYA FUARI

100 Kişilik bir gurup halinde, 10. Malatya Tarım fuarına gittiler.

Muş Ziraat Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Selman IŞIK, Zir. Müh. Mustafa TOKTAŞ, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği, Koyun Keçi Birliğinin ortak düzenlemiş oldukları gezide, 100 Kişilik bir gurup halinde, 10. Malatya Tarım fuarına gittiler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından her yıl organize edilen Tarım Fuarı bu yıl 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında yapıldı. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük fuarlarından biri olan 10. Anadolu Tarım Fuarı Malatya'nın meşhur Mişmiş Park Fuar alanında yapıldı. Tarım ve teknolojinin buluştuğu Anadolu Tarım Fuarına Muş Ziraat Odası Başkanlığı, Muş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Koyun Keçi Birliği ve 100 kişilik bir gurupta katıldı.

10. Anadolu Tarım Fuarına katılan Muş Ziraat Odası Başkanlığı adına açıklama yapan, Ziraat Mühendisi Mustafa Toktaş, Günümüzde tüm sektörlerde yaşadığımız gelişmeler ve pazarda meydana gelen yeni oluşumlar rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı bir ortamı doğurmuştur. Bugün sadece kaliteli mal üretip pazara sürmek başarı elde etmek ve satış yapabilmek için yeterli görülmemektedir. Çünkü günümüz koşullarında tüketiciler aynı malın değişik fiyat kalite ve biçimleri ile karşılaşabilmekte ve ihtiyacı olan mal ya da hizmetin değişik alternatifler arasından seçme şansına sahip olmaktadır. Fuar gezisi sırasında fuara genç çiftçilerimizin de katılmasına özen göstererek, genç çiftçilerimiz arasından bir grup oluşturup katılmalarını sağladık. Yenilikler genç insanlar tarafından benimsenip uygulanırsa gelecek kuşaklara aktarılacak çok fazla pozitif değişime olanak sağlayacaktır. Muş Ziraat Odası Başkanlığı olarak önümüzdeki fırsatlar itibarıyla genç kuşaklara teknolojik tarımsal alanlarda bilinç düzeylerinin arttırılması için çeşitli çalışmalarımız devam edecektir dedi.